Cafeborde til hjemmet

Cafébord til pynt og prakti

Et cafébord kan være praktisk at have. Det er typisk et lidt mindre bord, der har en stor fod placeret på ét ben. Cafébordet bliver ofte brugt på caféer – deraf navnet – hvilket kan skyldes, at der kan være placeret mange caféborde på et lille område, og på den måde kan caféen betjene flere gæster og opnå maksimal indtjening. Men fordi et bord er populært på caféer, betyder det jo heldigvis ikke, at det ikke også kan bruges i privaten.Sådan bruger du cafébordet derhjemme

Hvis dit køkken ikke er så stort, hvis du altid godt har kunnet tænke dig en lille spiseplads i din stue, eller hvis du savner noget at sidde ved på altanen eller terrassen, så kan et cafébord være en alle tiders løsning for dig. Og selv om du sandsynligvis tænker på et køligt og lidt kedeligt udseende bord i metal, når du hører ordet cafébord, så er der heldigvis sket en stor udvikling på markedet, så caféborde af i dag ser noget anderledes ud. Og derfor kan de måske med endnu større held passes ind i et moderne og stilfuldt hjem.

Ofte er caféborde runde – runde borde er pladsoptimerende – men du kan sagtens få et firkantet et af slagsen også. Der er heller ingen, der siger, at et cafébord partout skal have ét ben. Det kan også have fire. Og så varierer materialeudvalget på caféborde nærmest i det uendelige.

Kunne du godt tænke dig at bruge cafébordet i dit køkken, kan du se på, om det er mest hensigtsmæssigt (af pladshensyn) at placere cafébordet op ad en væg. I givet fald kan et firkantet cafébord være det ideelle valg for dig. Leder du i stedet efter et bord, der kan agere sidde-/spiseplads såvel som afsætning for eksempelvis aviser, blomster eller lignende, kan et rundt cafébord i et hjørne være den perfekte løsning.

Cafe Faust i Århus er et godt eksempel på hvad god indretning og flotte cafeborde kan gøre for atmosfæren. Indretningen er den ypperste og jeg kan varmt anbefale at kigge forbi dem, og lade sig inspirere.

Caféborde i et utal af materialer

Som nævnt, kan du få caféborde i mere eller mindre alle farver og materialer. Du kan bl.a. få sofaborde med en plade af kompaktlaminat, der er et af de mest anvendte og holdbare materialer, der overhovedet bliver brugt i møbelindustrien. Det er nærmest ikke til at slide op, hvilket kan have sine fordele, hvis det er en bord, der skal bruges meget. Du kan også få et cafébord i plastic – et sådant kan du bruge både uden og inde, uden det tager skade af det. Så har du en altan, hvor det ville være rart at have et bord i de varme måneder, kan det give god mening at anskaffe sig et cafébord i plast; Så kan du tage det indenfor, når vejret ikke længere er til at nyde den friske luft med en kop kaffe ved cafébordet på altanen.

Du kan se mange eksempler på cafeborde der er oppe i tiden hos bordeogstole.dk

Der er lukket for kommentarer.