Kan man sælge egetræsmøbler på nettet?

Hej alle sammen

En af mine bekendte er startet op med at sælge egetræsmøbler, de har ikke en egentlig webshop, men blot en præsentationsside til bl.a. egetræsborde, TV borde i egetræ m.m.

Og spørgsmålet er egentlig om det i dagens Danmark er smart at starte en møbelforretning op uden en shop hvor man kan handle. Jeg vil se lidt på for og imod i dette indlæg. Siden hedder i øvrigt http://www.kvalitetsmoebler.dk/

Skal man altid have en shop?

Handel på nettet bliver mere og mere udbredt for hver dag der går, det gælder både varer og ydelser og de firmaer der ikke er med, sakker ofte bagud. Spørgsmålet er så om man bør starte en møbelforretning op uden at shop?

I dette tilfælde handler det om salg af egetræsmøbler. Møbler af egetræ er dyrt og eksklusivt, og hvor mange vil egentlig købe et Langbord i egetræ uden at have set det først? I tilfælde med meget eksklusive produkter, giver det faktisk god mening kun at være repræsenteret med et “udstillings-vindue”.

I øvrigt er konceptet rigtigt spændende. Egetræsmøbler er generelt meget dyre og selv et TVbord i eg kan være bekosteligt, men de her fyre skaffer selv møbler hjem fra producenten og sælger direkte til slutbrugeren, derfor er det lige pludselig blevet en del billigere at være slutforbruger, tjek f.eks. deres massive egetræsborde her, javel det er måske stadig en stor udskrivning, men et bord af eg holder også mere end et helt liv, hvis det behandles ordentligt.

Der er lukket for kommentarer.