Nyt mobilabonnement?

I dag vil jeg skrive lidt om en ny og virkelig fed service hvis du skal vælge et nyt mobilabonnement. Det smarte ved servicen er at den sammenligner alle de store udbydere, alt efter de behov du indtaster.

Hvis du f.eks har brug for et mobilabonnement med 10 timers tale, ubegrænsede SMS´er og 10 GB data trafik, så indtaster du blot disse behov og derefter viser søgeren hvilket abonnement der er billigst i forhold til dine behov.

Der findes mange slags sider der ligner denne side, altså hvor man lister nogle abonnementer og prøver at sælge dem på kommission. http://mobilabonnementpriser.dk/ har bare taget hele konceptet langt videre og lavet en helt ekstrem god service ud af det. I en branche der er fyldt med sider der bare lister nogle abonnementer og håber folk vælger et, er det befriende at se en side der har lavet en rigtigt god service i stedet for.

Internettet er i princippet stadig meget ungt, selvom det efterhånden har nogle år på bagen, bare se hvilken hastighed TV-mediet stadig udvikler sig i. Det er slet ikke ovre endnu, og den næste geniale service slår sikkert alle konkurrenterne og erobrer markedet. Det er bare dejligt når man virkelig oplever hvordan engagerede folk laver noget der tvinger hele markedet til at rykke dig, og samtidig oplever den succes der følger med at lave den næste store ting indenfor et område.

Denne gang var det så mobilabonnementer, men næste gang kan det være der laves en fed service over priser på forsikringer, kørekort, eller andre ting der hjælper brugeren, i stedet for kun at prøve at sælge en service eller et produkt, som man ser mange steder nu.

 

Der er lukket for kommentarer.